Keresés ebben a blogban

2014. szeptember 25., csütörtök

EZ LENNE A TISZTESSÉGES VERSENY!? HOL ÉLÜNK?



Tisztelt Szadaiak!


Létezett a fészen egy Szada Község oldal, mely mára Szada Nagyközség oldal lett. Az oldalt egy ismeretlen magánszemély kezeli, aki maga dönti el, ki lehet ott ismerős, és ki nem, milyen témák lehetnek, és milyenek nem. Ez minden oldalnál így van, az enyémen is.

Csakhogy: Ez az oldal a szadai címerrel, a SZADA NAGYKÖZSÉG nevet viseli.  Az ide ismerősnek bejelentkező polgár azt hiheti, hogy a település oldalán van. Pedig nem. A település oldala a Szada Önkormányzata nevet viseli. Azaz, itt valami nem stimmel. Ez a magatartás a fészbúkon nem megengedett, etikátlan.  Magánemberként senki nem bitorolhatja egy település hivatalos nevét, címerét.

Ez az ismeretlen magánszemély körülbelül három hónapon át visszautasította ismerősi jelölésemet, nem értettem, miért. Nem írtam semmit, nem tettem semmit, értelmetlen volt a blokkolás.  Ma, hosszas üzenetváltások után, ki tudja miért, mégis visszaigazolt.  Köszönöm, de ismeretlen magánszemélynek semmit nem írok, csak Szada Nagyközségnek.
Aztán valami feltűnt. A politikától mindenkit távol tartani akaró Adminisztrátor szívszorító levele után kiderül, hogy ez az ismeretlen magánszemély, ez a derék ember röviden: hamisító.  Mielőtt mindenki a szívéhez kapna, tekintse meg a Szada Önkormányzat oldalon a Nemzeti Vágta után készült képet, Galántai Attila látható Oroszi Sünivel, aki ugye, az egyik polgármester-jelölt. Majd nézze meg a Szada Nagyközség oldalon ugyanazt a képet, illetve, annak torzóját. A kép meg van vágva, Oroszi Süni már nincs rajta. Kivágták. Ugyan, kinek volt érdeke, kinek volt ez az agyszüleménye, hogy a hivatalos szadai oldalról átveszi a képet, megvágja, és úgy teszi a saját oldalára, ezzel bizonyítva, hogy a   SZADA NAGYKÖZSÉG oldal NEM A TELEPÜLÉS OLDALA! Mert akkor nem csonkította volna meg a képet.

Mert, kedves PETNEHÁZY BALÁZS úr, - mert ő az oldal kezelője, - nem Te vagy Szada Nagyközség. Ott még nem tartunk, Balázs.  Ha választást nyersz, akkor sem Te leszel Szada Nagyközség, akkor sem, ha teljesen átvetted támogatóid tempóját. A szadai polgár, az öreg parasztember, a fiatal betelepülő nem bolond.  Lehet, hogy a többség támogat majd, de az nem Neked, hanem pártodnak fog szólni.
Nem politikai töltetű az oldal? Csak éppen az egyik ellenfeledet kivágod a képről, a másikat heteken át semmibe veszed, mint SZADA NAGYKÖZSÉG? Honnan veszed ezt a bátorságot? Három-négy fesztivál, pár liter pálinka, és Szada meg van véve? Mi a Te célod ezzel? Annak idején, csak hogy tudd, Sztálin retusáltatott ki politikai ellenfeleket képekről. Teljesen hülyére veszed a szadai polgárokat? Jó, de miért?

Felhívom a poszt olvasóit, mélyen gondolkozzanak el. Nem azon, hogy miért én legyek az, akire szavaznak.  Azt meglátjuk. Hanem azon, hogy aki ilyen álságos módon, konkrétan meghamisítva dokumentumokat, tör célja felé, ami nem más, mint Gyümölcstermő Szent Szada megkaparintása, ki tudja, milyen érdekkörök számára, alkalmas-e a település vezetésére?

Rába György

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése