Keresés ebben a blogban

2014. szeptember 12., péntek

VÁLASZTÁS 2014. ITT AZ IDŐ! A TÉT SZADA 21. SZÁZADI ÉLETE

ITT AZ IDŐ!

Szavazatával támogassa a Választóknak felelős Polgármester-jelöltet!
2014. október 12.
Tisztelt Szadai Választók! 
Úgy szólok Hozzád, Hozzátok, mint régi ismerős, egy olyan ember, akinek negyedik felmenője is a sírkertben lelte végső nyughelyét.
Ti tudjátok: nem először mérettetem meg magam, voltak jobb és gyengébb eredményeim. Igyekeztem becsülettel küzdeni.
 Ma sem az eredményt hajszolom, hanem a támogatást értékelem, azok támogatását, akiknek ősei ezt a szép települést létrehozták; azokét, akik tudják, hogy hol a Diósvég, Malomvég, Margita, Aranyhegy, az Irtványok, a Szőlőhegy, a Berek, tudják, hol a Fábi-sarok, az Elek köz; akik emlékeznek Csepiga Papp Károly tanár úrra, az Esperes úrra, nagytiszteletű Körpöly Kálmán tiszteletes úrra, a  gyönyörű szőlőkre, gyümölcsösökre; a hajnalban kapálni indulókra, a teheneket fejőkre, a munkába Pestre bejárókra,a nehéz, de nagyon szép falusi életre.

De azok támogatását is várom, és remélem, akik az elmúlt húsz évben jöttek ide, felpezsdítve Szada életét. Azt tartom, hogy a beköltözők, a Szadát választók nem véletlenül jöttek ide. Családtagjaik értékes tagjai lettek a közösségnek. Az őszi, október 12-i választáson az a tét, hogy településünk betagozódik-e a kormányzat érdekkörébe, vagy vele együttműködve, de önálló, céltudatos, következetes munkával tovább fejlődik, a helyi közösségek, az immár lassan egybe kovácsolódó helyi lakosság segítségével.

Személyemben olyan jelöltet támogattok, aki ezer szállal kötődik a faluhoz, de minden tekintetben ismeri a betelepültek gondjait, bajait is.
TÁMOGASSÁTOK A HELYI FÜGGETLEN JELÖLTET!
MINDKÉT SZAVAZÓLAPON IKSZELD BE JELÖLTEDET!

RÁBA GYÖRGY  POLGÁRMESTER- JELÖLT
X

RÁBA GYÖRGY KÉPVISELŐ-JELÖLT
X
A tervezett fejlesztésekhez szükséges források rendelkezésre állnak.
DÖNTENI ÖNNEK, NEKED KELL!
INFORMÁCIÓK:
facebook: Szada 21 Század Rába György
www.raba-szadavoks.blogspot.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése