Keresés ebben a blogban

2014. szeptember 11., csütörtök

FOGADALOMTÉTEL



ÉN, RÁBA GYÖRGY független polgármester-jelölt
Fogadom a Szadai Polgároknak

Ha a választók akaratából hivatalba kerülök, a törvény által a településre háruló feladatok ellátása mellett, az alábbiakat kezdem meg, illetve teszek javaslatot a megkezdésükre:
1.     Azonnal megkezdjük a Szőlőhegy, Margita, Várdomb, Aranyhegy körzetének és a Székely Bertalan út jobb oldali mellékutcáinak csapadékvíz elvezetésének kialakítását, a Szőlőhely utcáinak szilárd burkolatának kialakítását, a Kisfaludy utca helyreállítását.

2.     Haladéktalanul napirendre tűzzük a 20 éve parlagon heverő, szétaprózott és így nem hasznosítható, az őslakosság tulajdonában lévő termőföldek hasznosításának változatairól szóló rendelet megalkotását és végrehajtását. Ennek során ipari és mezőgazdasági hasznosításról döntünk.

3.     A nagy összegű adósság elengedése következtében felszabaduló forrásokból 2015. évtől a településen minden nyugdíjasunk, akinek nyugdíja nem éri el a 80.000.- forintot, havi 15.000.- forint helyi támogatást kap. A közmunka-programban részt vevők havi 10.000.- forint kiegészítést kapnak.

4.     Az iskolai és szociális közétkeztetésben a napi étkezési normát jelentősen megemeljük, az ellátást a szociálisan rászorulók számára kiterjesztjük. Azonnal megkezdjük az iskola informatikai fejlesztését, eszközeinek korszerűsítését.

5.     Valamennyi pedagógusunk számára évi 40.000.- forint kulturális támogatást nyújtunk, elsősorban könyvvásárlás és színházlátogatás céljából. Haladéktalanul megkezdjük az iskola fejlesztéséhez szükséges pénzügyi keretek megteremtését. 

   MINDKÉT SZAVAZÓLAPON JELÖLJE AZ X-ET.  
                        RÁBA GYÖRGY X. 

                                                           KÉTSZER X,  NYERŐ FIX.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése