Keresés ebben a blogban

2014. szeptember 28., vasárnap

VALAMI MOZDUL.4. MINDENNEK VAN HATÁRA!

VALAMI MOZDUL 4.
AZÉRT MINDENNEK VAN HATÁRA!

Érződik az izgalom, nő a feszültség, éleződik a kampány. Az egyik jelölt feljelenti a másikat, akinek le kell ragasztania három ajánlott jelölt nevét, aztán egy másik jelölt burkoltan visszalépésre biztatná a harmadik jelöltet /engem/. Nm is értem.
Ma pedig a tűztánc alatt, lenn a pályán, odajön az egyik képviselő úr, most is jelölt, azzal, hogy milyen elmarasztalható módon viselkedik a testület, hogy nem vesznek részt semmiben, és egyáltalán, nem tesznek semmit.  Aztán témát vált, mondván, hogy a falut járva meglepődve látja, hogy milyen áldatlan állapotok vannak a faluban, a központ rendezett valamennyire, de kijjebb, másutt, lehetetlen viszonyok vannak.

Hát kérem!
Álljunk már meg egy szóra! Hogyan mondhat ilyet egy helyi képviselő, aki 24 éve a testület tagja, három cikluson át volt alpolgármester? Milyen erkölcsi alapja van szapulni társait, akkor, amikor ő maga is a döntéshozók között volt?
S most azzal kampányol, hogy a többiek a felelősek a település bajaiért? Hol élünk, kérem?

Egyre inkább azt érzem, hogy itt egyesek, polgármester- és képviselőjelöltek, hülyére vennék a lakosságot. Főleg azok, akik évek, évtizedek óta benne vannak a vezetésben. Szépen eltolnák a saját felelősségüket, miközben újra és újra bizalmat kérnek, mi több, követelnek maguknak.  Mások ígérnek fűt-fát, aztán nem történik semmi. Csak egy példát említek: 2010 óta várok választ egy alapos elemzéssel készült, konkrét kérdéseket tartalmazó levélre. Még nem érkezett meg.

Vessünk véget ennek! Küldjünk új embereket, friss gondolatokat a testületekbe, válasszunk független, lendületes, őszinte embert a polgármesteri székbe.
Válasszátok RÁBA GYÖRGYÖT! Bennem nem fogsz csalódni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése