Keresés ebben a blogban

2010. augusztus 7., szombat

ABSZURD TÖRTÉNETEK 2.


EZ AZ AKADÁLYMENTES BEJÁRÓ.

UTAK


Tegnap körbeszaladtam kicsit. Itt-ott patakok csörgedeztek, másutt vízesések csobogtak, megint másutt derűs kis szigetecskék keletkeztek, kőből, homokból, kimosott szemétből, sittból.

Felrémlett bennem, úgy a Székely Bertalan út mentén, hogy 1999-ben milyen durván torkollt le engem a falu első(?) embere, amikor felszólaltam a főútra kizúduló mocsok miatt. Emlékszem, akkortájt tiltottak ki a Szadai Szó nevű újságból....

Megkérdezném: 1999-től máig hány millió forintot költöttünk úttakarításra, kavicsozásra, simításra, ott, a Malomvég elején? Meddig lehet hülyíteni még a derék szadaiakat?

A Szölőhegy mini-Niagaráiról már nem is szólok. Minek? Majd megoldjuk mi. Összefogás, jelenlét, voksplás, győzelem. Ennyi.

IPARI PARK

Jelentem, hogy számomra világos: Ennél rosszabb helen nem lehetne az Ipari Park. Itt bővíteni életveszélyes, lehetetlen,.Vagy embertelen....
Egyik oldalon az autópálya. Másik oldalon a Mogyoródi út. Jobbra a Lovasfarm. Balra Oroszi "Manga" Sanyi birtoka. Merre akar terjeszkedi a Park?


Akadálymentes pincebejáró

Erről lesz fénykép is, holnapra.Ez acsúcsok csúcsa, ilyet, kedves szadaiak, még nem láttatok!
Az Egészségház-projekt keretében potom 17 millióért megvett ház bontársa ítéltetett, de nem merik lebontani. Félnek a haragtól, ami várhatóan csak rájuk zúdul. De bajban vannak, mert már megépült az akadálymentesítés, hogy ha majd egyszer mozgáskorlátozott beteg érkezne, legyen hol bemennie- a pincébe.

Úgy tetszik, megvalósult Magyarország első akadálymentesített pincebejárója!
(Jelzem, a lehajtó túl meredek.)

Sokmindenre jó lesz az a bejárat:
Be lehet gurítani a hordós sört, és a hordós bort.
Be lehet csúsztatni a tüzifát.
Ha lesz lift( mert biztos lesz, ezek után...!!!), könnyebb a bűtort is elhelyezni.

Kedves szadaiak!

Meddig lehet ezt még fokozni?
Reméljük, október 03-ig.

NEEEEEEEEEEEEE TOVÁBBBBBBBBB!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése