Keresés ebben a blogban

2010. augusztus 3., kedd

EGY KIS PRIVÁT. PRIVÁT?! VÁLASZTÁS 2010.

ABSZURD TÖRTÉNETEK

Vessünk most egy pillantást a hivatal működésére. Vegyük észre, hogy ott, ahol hatalmas nagy projektekben gondolkoznak, a kis ügyek megoldásában el-elmaradoznak. Hiszen várják a nagy bummot. Helyes! Már jön....


A FELSŐ HAJÓS-VILLA ÉS TITKOS LAKÓI

Talán tudják a t. OLvasók, hogy a Hajós-villa nem az volt, ahol ma laknak a Hajós-unokák. Nem, az igazi eggyel feljebb volt, ott, ahol 4 lakásos társasházban "parádéznak" a friss tulajdonosok, akik megvehették az önkormányzattól a rámaradt villa romjait. Ez úgy-ahogy rendben is van. De más a baj. Van itt még egy épület, amely épület lakásait az önkormányzat szintén eladta. Még 1999-ben. De láss csudát! A vevőnek a földhivatalban se híre, se hamva.Igaz, hogy ma tetőt javít,. múltkor kerítést emelt. Azaz, ha Lajos barátom holnap eltávozna körünkből, ember legyen a talpán, aki érvényesíteni tudná örökösi jogait.

Elöször is nincs feltüntetve a ház. Másodszor nincs nyoma a tulajdonosváltásnak.
Hozzáteszem: az ingatlanok rettenetes állapotban vannak.




A lovakat lelövik, ugye?

Van egy lovasfarm Szadán. Jó helyen, kinn, távol a világ zajától. Távol. Attól. De nem távol az Ipari Parktól, ahol óriási decibellel nyomatja a vállalkozó, amit kell. Ami kell. Neki. De nem a lovaknak. Nem a lakóknak.

Azt mondja a farmer, ő is adott el területet a park céjára, de ide kizárólag logisztika, raktárak települtek volna. Ráadásul van hely bőven zajosabb üzemeknek is, kicsit arrébb. De nem. Az önkormányzat inkább pereskedik, veszekszik, ellenáll.

Miközben az itt lakók, a lovasfarm tulajdonosai, még bejelentkezni sem tudnak.-)))
Ez nem normális állapot.

Ez csak két ügyecske. Szóra sem érdemes. Csak belerokkan pár család, tönkremegy néhány házasság. Elpusztul néhány ló. Ha addig le nem lövik.

Mert a lovakat lelövik, ugye?

Rába György

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése