Keresés ebben a blogban

2010. augusztus 21., szombat

A SZOKÁSOS MAGYAR VIRTUS

MINDENKI A MAGÁÉT

Mindenki szedegeti a maga ajánlásait. Összehangolás, közös fellépés, érdekek egyeztetése? Ugyan, kérem! Minek? Mindenki csak bejutni akar. De, hogy milyen célból? Ki tudja...Úgy hírlik, jó sok képviselőjelölt lesz, és ha így haladunk, nem lesz polgármester-jelölt, csak egy.

Ez nem jó. Nem azért nem jó, mert túl sok esélye lenne egy másik jelöltnek. Nem. Nyilvánvaló, hogy a falu polgármestere, ha elindul, esélyes, és befutó. Csakhogy a demokrácia megkívánná, hogy legyen másik jelölt is.

Ugyan, miért állít főpolgármester-jelöltet az LMP, a Jobbik, az MSZP és mások? Arra gondolnak, hogy nyerhetnek? Nem hiszem, Egyszerűen indítanak,mert kell indítani valakit. Akkor is, ha Tarlós úr a befutó. A futballbajnokságban is elindult a Szolnok, pedig nem lesz bajnok az idén. De jövőre sem...

Ha egy jelölt van, az azt sugallja: minden rendben. Pedig dehogy van... Megkockáztatom a kijelentést: Szada tekintetében 2010 az "utolsó békeév". Ezt követően rémisztő gondok, komoly adósságok, félbemaradt beruházások, soha meg nem valósuló projektek színesítik majd a mindennapokat.


Aki most képviselő lesz, készüljön a legrosszabbra. Ideges és fáradt vezető, a koncon vitatkozó haverok és csókosok, a felelősséget elhárítók, ez lesz a választék.

Ebben a közegben kell majd megtisztulni. Ebben a helyzetben kell visszatérni az erkölcs, a morál talajára, és működtetni majd a települést.

Hogy számon lehessen kérni:

2012-ben rendkívüli választások lesznek Szadán.
2012-től az adósságok visszafizetése lesz a fő téma.
2012-ben változtatni fogunk, ha élni akarunk.



Nem lesz más választás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése